TableFever presenteert u trots haar ambassadeurs




’T Zilte
Nergens biedt de stad Antwerpen een beter zicht op haar fascinerende ligging en uitgestrektheid. Stroom, haven, kathedraal, Boerentoren, Sportpaleis ...


Amu
Vlaanderen is maar weinig lady chef’s rijk maar in Turnhout weten ze van aanpakken. Marjanne en haar team staan garant voor bijzonder lekkere ...


Arenberg
Sinds jaar en dag staat Arenberg aan de culinaire top in Leuven. Vaak is het vechten voor een tafel dus snel reserveren is hier de boodschap


Benoit & Bernard Dewitte
Frivool en feminien. Benoit Dewitte kookt verfijnd en natuurlijk waardoor zijn bereidingen naadloos passen in deze bucolische omgeving. Gevormd door ...


Chef’s Table
Chef Dimitri van Berlo is van vele markten thuis wat maakt dat hij met een breed oeuvre zijn gasten weet te verwennen. Hij houdt daarbij ook het ...


Dim Dining
Dim Dining is vastberaden, toegewijd en streeft naar perfectie in haar totale eetervaring. Dim Dining is vernieuwend en traditioneel. Dim is ...


Dome
Voor wie wil genieten van Franse topkwaliteit moet zeker passeren in restaurant Dome !Chef Chabbert zwaait er sinds enige tijd de plak en brengt de ...


Fleur de lin
Fleur de lin hoeven we aan niet veel mensen nog voor te stellen.Lode De Roover en Barbara Dhondt verwennen dagdagelijks hun klanten op een ongezien ...


Karel de stoute
Het is weinigen gegeven. Een chef die op z’n eentje 5 gangen kan serveren van hapjes tot zoetigheid bij de koffie en alles home made. Sinds een paar ...


La Duree
Werkend met dagverse producten en respect voor de seizoenen weet Angelo zijn keuken telkenmale naar een hoger niveau te tillen. Wie hier binnenkomt ...


Le Fox
Stéphane en Ellen zijn constant in de weer om hun klanten te verwennen in hun "boetiek" hotel. Ook hun volledig team staat klaar voor u en uw ...


Leuven taste
Bart Tastenhoye - jawel the one and only - zwaaide een paar jaar de plak in Kelderman in Aalst.Intussen heeft hij de stoof in Aalst geruild voor zijn ...


Restaurant Colette
Thijs Vervloet werkte voor ondermeer Hof ter Hulst (Hulshout), Magis (Tongeren), L’Atelier de Joël Robuchon (Parijs),’t Fornuis en ’t Zilte ...


Restaurant Michel
In de gastronomie moeten we Robert al niet meer voorstellen. Deze klepper heeft sinds jaren een bijzonder mooi parcours afgelegd. Sinds enige tijd ...


Ristorante Rossi
België is een land met vele culturen en heel veel diversiteit qua eetgelegenheden. Velen claimen authentiek te zijn maar weinig zaken slagen erin om ...


Ter Leepe
Heerlijk genieten in een topkader doe je hier !


Willem Hiele
Concepts in cooking’ vloeit voort uit de eigenzinnige kijk op koken en gastronomische beleving van Willem Hiele. Hierbij zijn de kwaliteit, ...